Tarieven

 

     Behandeling vergoed     Duur        Tarief
     Intake    30 min.        Gratis
     Individuele therapie    60 min.        75 euro
     Individuele therapie    90 min.        90 euro
     Relatie therapie    75 min.         95 euro

U betaalt na afloop van de sessie. Er is een pinautomaat aanwezig en u krijgt een factuur mee om deze te declareren bij uw zorgverzekeraar.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de individuele- en de relatietherapie vanuit de aanvullende verzekering. Voor de aanvullende verzekering is geen verwijzing door de huisarts nodig. Meestal geeft uw zorgverzekeraar de betreffende informatie op hun website onder 'Aanvullende Zorg' of 'Alternatieve Geneeswijzen'. U heeft te maken met een vaststaand bedrag dat per consult/sessie wordt vergoed. U kunt eventueel bij uw zorgverzekeraar informeren naar de vergoeding voor de therapie. 

Zie verder de website: nvpa.nl onder het kopje 'Verzekeringen' en https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie. Deze websites geven precies aan welke verzekeraars vergoeden, wanneer u aanvullend verzekerd bent.

Het is ook mogelijk om via uw werkgever en/of het UWV voor een tegemoetkoming in de kosten in aanmerking te komen. Dit betekent dat u daar een verzoek voor indient.

 

    Behandeling niet vergoed    Duur          Tarief
    Individuele therapie    45 min.        55 euro
    Relatie therapie    60 min.        75 euro

Mocht de therapie niet worden vergoed dan krijgt u een aangepaste factuur die u niet kunt declareren bij uw zorgverzekering.